Eindejaarsactie Varilux

Varilux eindejaarsactie ; nu met aantrekkelijk aanbod op uw EXTRA paar Varilux glazen. *
Waarom kiezen voor meer dan één bril?

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen.

  • We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen.
  • Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. 
  •  Daarnaast willen we snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten.
De kwalitatieve Varilux brillenglazen, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, die aangepast zijn aan de situatie. Want uw dag vraagt om meer dan één bril!


​Welke oplossingen zijn er?
  • Varilux X series brillenglazen: De laatste generatie van progressieve brillenglazen voor een ongeëvenaarde kijkvolume binnen handbereik. Meer info hieronder.
  • Transitions: De variabele kleurschakeringen van de “Transitions” brillenglazen beschermen tegen variaties in lichtsterkte. Een groot pluspunt: ze houden 100 % van de UV-straling tegen en binnenshuis beschermen ze tegen de effecten van blauw licht. Nu in een uitgebreid gamma: 10 kleuren in totaal! 
  • Zonneglazen: Wilt u uw ogen beschermen tegen schadelijke en hinderlijke UV-stralen? Dan is een van de kwalitatieve Varilux zonneglazen dé ideale aanvulling op uw Varilux bril voor dagelijks gebruik. U zal bovendien uit heel wat kleuren kunnen kiezen. 
  • Beeldschermgebruik: Uw kijkgedrag is de afgelopen jaren ongemerkt veranderd. We kijken allemaal vaker en langer naar grote en kleine beeldschermen van bijvoorbeeld smartphones, computers of tv’s. Daardoor loopt u het risico om vermoeide en droge ogen of soms zelfs nek- en schouderklachten te krijgen. Herkent u deze klachten? Dan is een specifieke bril voor multimediagebruik iets voor u!   
  • Voor het autorijden: Heeft u last van schitteringen tijdens het autorijden ‘s nachts? Dan bent u zeker niet alleen. Gelukkig kunt u er ook iets aan doen, dankzij onze nieuwigheden Essidrive & Varilux RoadPilot.

* Vraag de voorwaarden in de winkel. Actie geldig van 2 oktober 2017 t.e.m. 31 december 2017.